Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zdenka Predná prosí: Príďte si k nám po psíka!

Zdenka sa do dvojmesačného Jerryho úplne zamilovala. Zobraziť galériu (2)
Zdenka sa do dvojmesačného Jerryho úplne zamilovala. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Súčasný stav je kritický! Smutne konštatujú prevádzkovatelia banskoštiavnického psieho útulku, v ktorom je dvanásť kotercov, ale momentálne sa v nich tiesni až 28 psíkov, sučiek a šteniatok. Aktuálna situácia nie je ľahostajná ani rodáčke z tohto mesta, speváčke Zdenke Prednej (22), ktorá sa rozhodla štvornohým obyvateľom pomôcť...

„Chcela by som požiadať všetkých dobrých ľudí, aby tam psíkov v nadchádzajúcom chladnom počasí nenechali trpieť, ale radšej si z nich nejakého vybrali a poskytli mu domov,“ povedala Zdenka Predná, ktorá útulok na Šoltésovej ulici v Banskej Štiavnici pravidelne navštevuje a podporuje ho aj sponzorsky.

„Aj ja by som si určite nejakého zobrala, ale doma máme 4-ročného westhailandského teriéra Shivu, a nebolo by vhodné držať v panelákovom byte dvoch psov,“ vraví Zdenka, ktorá si počas svojej návštevy útulku našla hneď niekoľkých miláčikov: štvormesačné šteniatka Mery a Kony, osemtýždňového Jerryho či malých čiernych bratov Tomyho a Macka. Nových pánov smutnými očami plnými nádeje však vyzerajú aj dospelí obyvatelia útulku: oriešky Cara (2), Duna (1), Astor (4), Lili (1,5), ale aj kríženec dobermana a vlčiaka Tina (3).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu