Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Linda Drevenková: Ponúka sex za 20 miliónov!

Linda Drevenková je s erotikou kamarátka. Zobraziť galériu (9)
Linda Drevenková je s erotikou kamarátka.

KOMÁRNO - „U nás zažijete luxus, aký nikde inde!“ Takto láka víťazka prvej série jojkárskej reality show VyVolení Linda Drevenková (22) do svojho nového komárňanského nočného klubu.

Ponúka sexi dievčatá, bar s vodopádom, mučiareň, a dokonca egyptskú izbu so sochami bohov! Celá paráda stojí 20 miliónov korún.

Linda k erotike nemá ďaleko - vo vile sa obnažila už po troch hodinách a nafotila sériu šteklivých aktov pre známy pánsky časopis. Odvážna Linda sa rozhodla zarábať práve na sexe. S priateľom Martinom Szapuom (26) totiž v Komárne 1. septembra otvoria erotický klub. Obaja tvrdia, že to bude jeden z najluxusnejších podnikov na Slovensku.

Linda s Martinom prerobili bývalý komárňanský „erotičák“, čo ich stálo 20 miliónov korún. „Klub zvonka vyzerá ako Koloseum v Ríme, vnútri je každá izba zariadená v inom štýle. Máme mexickú izbu, mučiareň, rímsku a egyptskú izbu. V bare je vodopád a jedna izba vyzerá ako pyramída zvnútra so sochami egyptských bohov,“ prezrádza Linda o nákladne zrekonštruovanom podniku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu