Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Baby z Dočekalovho nočného záťahu: Prvýkrát prehovorili!

Bratislava, 16. 8. 2007, 0.44 hod.: Marianna a Zuzana (vpravo) tvrdia, že s Dočekalom išlo o neplánované stretnutie. Zobraziť galériu (16)
Bratislava, 16. 8. 2007, 0.44 hod.: Marianna a Zuzana (vpravo) tvrdia, že s Dočekalom išlo o neplánované stretnutie.

BRATISLAVA - Kto sú tajomné mladé dievčatá, ktoré si pred pár dňami užili nočný žúr s Anetiným manželom Davidom Dočekalom (30)? Nový Čas to už vie!

Išlo o dve kamarátky zo Starej Ľubovne - 19-ročnú Zuzanu a o rok staršiu Mariannu. Čo prezradili o nedávnom záťahu so ženatým mužom? „Nerobili sme nič zlé. Dali sme si spolu jeden nealkoholický drink a to bolo všetko,“ svorne tvrdia budúce študentky manažmentu, hoci ani jedna presne nevie, kedy vlastne do internátu dorazili.

„Z reštaurácie sme sa presunuli na benzínovú pumpu, kde sme si dali nealkoholický drink. Tam sme sa zabávali a potom sme sa rozlúčili,“ prezrádza podrobnosti. O posedení s manželom jojkárskej moderátorky Anety Dočekalovej-Pariškovej (34) tvrdí, že šlo o náhodné a neplánované stretnutie: „Do podniku sme prišli s klaviristom Ľubom Šrámkom, ktorého pozná moja kamarátka. On tam bol s Karolom Kučerom a Dočekala sme v ten večer videli prvýkrát. Ani sme nevedeli, kto to je.“

Napriek tomu obe dievčence zostali v spoločnosti štyroch mužov - z ktorých poznali len jedného - do skorých ranných hodín! Zuzana si dokonca nepamätá ani na presný čas príchodu do internátnej izby! „Do internátu nás odviezol Šrámek a David išiel svojím autom zrejme domov. Nespomínam si, kedy presne sme došli do izby,“ priznáva budúca manažérka.

O čom sa so ženatým českým podnikateľom zhovárali celú noc, odmietla prezradiť. Možno im Dočekal rozprával o svojich zážitkoch z externého štúdia ekonómie, ktoré bývalý Ruskov „kôň“ v súčasnosti absolvuje...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu