Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dočekal na nočnom záťahu!

Kým Aneta, pracuje, David sa zabáva s cudzími ženami! Zobraziť galériu (4)
Kým Aneta, pracuje, David sa zabáva s cudzími ženami!

BRATISLAVA - Malo to byť posedenie s kamarátom. To sa však zakrátko premenilo na nočný žúr! Zo stredy na štvrtok v noci si manžel moderátorky Anety Dočekalovej-Pariškovej (34), David (30) a jeho kamarát Karol Csino (31) vyrazili do bratislavských ulíc a poriadne si vyhodili z kopýtka.

V žiadnom prípade to však nebola pánska jazda, spoločnosť im počas noci robili aj dve mladé slečny. A Dočekalova manželka Aneta v tom čase sedela doma...

Je streda 23.30 hod. Dočekal a Csino začínajú nočný záťah. Keď vstúpia do jedného z bratislavských nočných podnikov, pripojí sa k nim partia priateľov. Po hodine sa bar zatvára a Dočekal a Csino z neho vychádzajú. Nie však sami, v závese majú ďalších štyroch ľudí - bývalého tenistu Karola Kučeru (33), džezového klaviristu Ľuba Šrámka a dve neznáme slečny, ktoré sa od tej chvíle nepohnú od nich ani na krok.

Dočekalovi sa očividne domov nechce. V tú chvíľu mu ani len nenapadne, že na neho čaká manželka Aneta. Keď jeho kamaráti vymyslia ďalší plán, skupinka nasadá do áut a vydáva sa za ďalším nočným dobrodružstvom. Tentoraz si to namieria k Slavínu, pre Davida, jeho kamarátov a dve neznáme slečny v tú noc zábava ešte nekončí. „Áno, boli sme sa baviť v meste. Neskôr sme sa ešte zastavili na benzínke a odtiaľ sme išli domov,“ svorne na druhý deň tvrdili Šrámek s Csinom. Podobne reagoval aj Dočekal a dodal: „Ja ani neviem presne, kedy som prišiel domov,“ nervózne priznáva Dočekalovej muž. No jedno je isté, zatiaľ čo sa Anetin manžel zabával, ona sedela poslušne doma.

Ešte o druhej hodine v noci Dočekalovo volvo nestálo pred ich bytom. Namiesto toho, aby sa český podnikateľ venoval svojej polovičke, zabával sa s dvoma mladými dievčatami. Dokonca sa ani netajil tým, že manželku nezobral so sebou kvôli tomu, že v tom čase pracovala. No akosi pozabudol, že jojkárska relácia Noviny Plus, ktorú jeho manželka moderuje, sa skončila niečo pred jedenástou hodinou večer. Zdá sa teda, že kríza v manželstve Dočekalovcov nie je stále zažehnaná. Ich problémy síce trvajú už dlhší čas, no navonok sa prejavili na júnovom finále Celebrity Campu, keď sa stala Aneta majiteľkou 5 miliónov korún. A v tento veľký okamih Dočekal pri svojej žene nestál. A odvtedy visí nad ich vzťahom otáznik...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu