Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Aneta Dočekalová: Manžel ju zanedbáva, ona ho kryje

Aneta a David Zobraziť galériu (6)
Aneta a David (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Aneta Dočekalová (34) trávi čoraz viac času sama. Hoci je vydatá už rok a dva mesiace, jej manžel David sa stále správa ako slobodný mládenec.

Svoju polovičku z vlastných zábaviek vyčleňuje. Raz ide Dočekal za prácou do Čiech, potom je v zahraničí, alebo sa po nociach zabáva s neznámymi slečnami. A Aneta svojho neposlušného manžela kryje a ospravedlňuje.

Kým si David vyhadzuje z kopýtka, o štyri roky staršia Aneta chodí už iba do práce a domov. Zdá sa, že ich manželstvo prechádza ťažkou krízou. „Bolo to zjavné už na Filipínach. Keď sa blížil čas návratu domov, Aneta znervóznela a pohoda sa z nej úplne vytratila,“ prezradil Novému Času jeden zo súťažiacich v Celebrity Campe.

A práve počas finálového večera jojkárskej šou sa, zdá sa, všetko prevalilo. Dočekalová sa síce stala víťazkou, no najdôležitejší moment svojho života prežívala sama. „David sa nerád medializuje,“ zdôvodňovala jeho neprítomnosť. Bez manžela trávila v júli aj šesťdňovú dovolenku na chalupe v Oravskom Podzámku. „Môj manžel je pracovne vyťažený,“ tvrdila vtedy.

Keď si David minulú stredu vyrazil na žúr s kamarátmi a dvoma mladými slečnami, Aneta prežívala jedno z najťažších nakrúcaní v živote. „Počas vysielania Novín PLUS sa musela cez reklamný brejk za sedem minút presunúť z Koliby do centra mesta,“ prezradila Anetina kolegyňa. A napriek tomu, že o pár ulíc ďalej bol aj Dočekal s partiou, svoju ženu nepozval, aby sa išla zabávať s nimi. Aneta ho však ospravedlňovala s tým, že by aj tak nešla, lebo bola veľmi unavená. „O ich nočnom záťahu som vedela,“ znova kryla plavovláska svojho muža. Dokedy ešte?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu