Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Richterová zo Susedov ukázala mamu: Páni, to je ale šupa!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (5)
Dominika Richterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - A je jasné, po kom to má! Dominika Richterová (26), hviezda najnovšej série Susedov, rozhodne patrí medzi najkrajšie slovenské herečky. Blondínka, ktorá na akciách pravidelne priťahuje pozornosť mužov, sa nedávno objavila aj na premiére filmu Červená Volavka. Sprievod jej v kine robila najdôležitejšia žena v jej živote - mama. A keď ju uvidíte... Fúha!

Dominika svoje gény evidentne zdedila od sympatickej maminy. Beáta Richterová je totiž mimoriadne očarujúca žena, na ktorú by len málokto povedal, že je matkou dvoch dospelých dcér. Vysmiate blondínky sa spolu vybrali do kina a na prvý pohľad bolo jasné, že si skvele rozumejú a správajú sa k sebe, akoby boli skôr kamarátky či sestry, než mama a dcéra.

Dominika Richterová poriadne prekvapila. Na premiéru Červenej volavky prišla v sprievode poriadne atraktívnej maminy.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Richterová poriadne prekvapila. Na premiéru Červenej volavky prišla v sprievode poriadne atraktívnej maminy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Často sa nám stáva, že ľudia neveria, že je to moja mamina, lebo vyzerá tak mlado a krásne. Dokonca si veľakrát myslia, že je to iba moja staršia sestra. Myslím si, že mamina je v tom najlepšom veku, aký môže mať a muži sa za ňou často otáčajú a skladajú jej množstvo komplimentov. Je to moja kočka,“ povedala nám Dominika, keď sme sa pýtali, či pani Beáta priťahuje pozornosť verejnosti bežne. A veru, niet sa čomu čudovať. Herečka môže sa môže s čistým svedomím pýšiť, že jej mama rozhodne patrí do kategórie najsexi mamičiek slovenských celebrít!

Viac o téme: SusediaDominika RichterováČervená volavka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu