Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Konflikt na festivale: Rytmus sa pobil

Rytmus občas rieši konflikty päsťami. Zobraziť galériu (12)
Rytmus občas rieši konflikty päsťami. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Neštvite ma, lebo schytáte! Toto heslo stopercentne platí v prípade rapera Rytmusa (30) zo skupiny Kontrafakt.

Nedávno ho na istej akcii na Zelenej vode slovne vyprovokoval jeden mladý muž. Drsný raper sa neovládol a celý konflikt vyriešil „ručne“.

„Je to pravda, pokrikoval na mňa, mal drzé poznámky, ktorými ma provokoval, takže som musel reagovať,“ potvrdil Rytmus informácie o tom, že sa pred vystúpením Kontrafaktu na hip-hopovom festivale dostal do konfliktu s neznámym mladíkom.

„Mal asi 25 rokov, bol do pása nahý a telo mal potetované. Na Rytmusa kričal, že je Cigán, a keď sa ho ten spýtal, čo od neho chce, tak mu povedal, že hov.o. Vzápätí k nemu Rytmus prišiel bližšie a začal ho biť päsťami hlava- nehlava,“ prezradil Novému Času očitý svedok incidentu. „Ten chalan bol podľa prízvuku z Bratislavy a mal asi vypité, čo mu dodalo odvahu. Dokonca sa potom svojim kamarátom a známym vychvaľoval, kto ho zbil.“

Raper Rytmus je známy tým, že veci zvykne riešiť rázne: „Dosť často sa mi stáva, že musím ľudí tak trochu schladzovať, pretože sú silní nielen vtedy, kým sedia za počítačom, ale občas aj v živote.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu