Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Rytmus znevážil Aurela!

Kontroverzný Rytmus prišiel na odovzdávanie ocenení s jasným cieľom..... Zobraziť galériu (4)
Kontroverzný Rytmus prišiel na odovzdávanie ocenení s jasným cieľom.....

BRATISLAVA - Toto sme tu ešte nemali!

Nebyť Rytmusa, bolo by slávnostné odovzdávanie cien akadémie populárnej hudby Aurel 2006 v Martine poriadnou nudou. Keď si kontroverzný raper prišiel prevziať sošku a diplom, už vedel, čo na pódiu vyvedie. Obe veci roztrieskal o dlážku a bez slova odišiel do Bratislavy. Komu bolo toto gesto určené a čo tým spevák sledoval?

„Všetko, čo som chcel povedať, som jasne vyjadril tým, čo som urobil na pódiu. Nemienim to ďalej rozoberať. Veď ja už vlastne ani neviem, že nejaký Aurel bol,“ objasnil Novému Času motív svojho konania Rytmus. To, že raper niečo v ten večer zamýšľa, bolo jasné už pred začiatkom priameho prenosu. Spevák sa netajil ani tým, že tam prišiel len preto, aby vyvolal zlobu. Veď čo iné sa dalo očakávať od rapera, ktorý v jednej zo svojich piesní spieva: „Môžem j...ť celý Aurel, chce sa mi grcať, je to kandel.“ A práve to Rytmus v stredu aj dokázal. Väčšina prítomných očakávala, že niečo pikantné povie, ale on mal plán oveľa premyslenejší. Hneď po demonštratívnej demolácii ocenení odignoroval prítomných zástupcov médií, nasadol do auta a odišiel do Bratislavy.

„Každý sa prezentuje spôsobom, aký uzná za vhodný. Nemáme potrebu to komentovať,“ povedala Ľubica Kadorová - výkonná riaditeľka spoločnosti Zetmedia & Petarda Production, ktorá bola hlavným organizátorom Aurela. Jej český šéf Lešek Wronka bol však na rapera poriadne naštvaný. O čosi zhovievavejší boli samotní umelci. Kuly z Desmodu povedal: „Čakal som od neho niečo horšie, ale asi mu nič iné nenapadlo.“ Podobný názor vyslovila aj Tina: „Myslím, že to bola jeho typická póza.“ Prezident Rady cien Akadémie populárnej hudby Tomáš Yxo Dohňanský si celý incident pozrel len na internete a komentoval ho slovami: „Hip-hop je akýsi novodobý punk. S tým sa nedá nič robiť, len ho akceptovať.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu