Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Rytmusova priateľka: Prišla o milión korún!

Andie Práznovská Zobraziť galériu (6)
Andie Práznovská

ZELENÁ VODA - Chýbalo len málo a víkendová akcia Orange Hip-Hop Fest 2007 na Zelenej vode sa mohla skončiť škandálom s poriadnou melou.

Fanúšikovia sa totiž nedočkali vystúpenia hlavných hviezd festivalu - raperov z americkej formácie G´Unit. Jedna z organizátoriek podujatia - frajerka Rytmusa - Andie Práznovská sa tak ocitla na pokraji psychického zrútenia. Veď v lufte skončil milión. A aj jej povesť...

„Čakali sme na nich v sobotu popoludní na letisku, ale keď ich nemeckí tourmanažéri vyšli z letiskovej haly a povedali, že neprileteli a vypli si telefóny, bol to pre mňa najhorší moment môjho života. Priznám sa, že som to ťažko prežívala. Do poslednej chvíle som si nechcela ani pripustiť, že by sa také niečo mohlo stať,“ vysvetľuje Andie Práznovská z usporiadateľskej agentúry. Pôvodne sa na festivale mal predstaviť raper Young Buck, neskôr sa rokovalo s jeho kolegom Tonym Yayom, ako aj DJ-om 50 Centa - Whoo Kidom, ale nakoľko sa nikto z nich na Slovensko neunúval, zostali pristavené limuzíny Cadillac nevyužité.

„Obávali sme sa reakcie ľudí, ktorých sme nechceli sklamať. Ale nakoniec publikum zareagovalo veľmi dobre, najmä vďaka moderátorom Johnymu Mečochovi a Konkovi, ale i viacerým slovenským raperom, ktorí nám pomohli zložitú situáciu zvládnuť a upokojili dav,“ hovorí Andie, ktorú v ťažkých chvíľach podržal aj jej priateľ Patrik Vrbovský - Rytmus z Kontrafaktu. „Chalani z kapely boli super. Zaradili do svojho vystúpenia niekoľko nových skladieb z pripravovaného albumu a predviedli perfektnú šou, takže osemtisíc ľudí napokon odchádzalo domov spokojných,“ hovorí Andie.

Fakt, že americkí raperi na Slovensko neprišli, organizátorov mrzí. A to aj preto, že ich vystúpenie bolo riadne zazmluvnené a vopred im vyplatili aj miliónovú zálohu! Či ich organizátori získajú späť, je vo hviezdach...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu