Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zuzana Tlučková: Útek z dňa otvorených dverí!

Zuzana Tlučková si najviac rozumela s kolegyňou Viki Rákovou. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Tlučková si najviac rozumela s kolegyňou Viki Rákovou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Nacvičený milý úsmev, v očiach však nekonečný smútok. Takto v týchto dňoch vyzerá ešte stále právoplatná manželka herca Štefana Skrúcaného (47) Zuzana Tlučková.

Pre manželskú krízu a schyľujúci sa rozvod ju nerozptýlila ani spoločnosť kolegov a priateľov z brandže. Zo sobotňajšieho Dňa otvorených dverí televízie Markíza po povinnej autogramiáde doslova ušla bočným východom!

Obľúbená herečka Zuzana Tlučková síce pozvanie na markizácky Deň otvorených dverí neodmietla, no zdržala sa len dve hodiny. Kým ostatné osobnosti sa svojim fanúšikom venovali celý deň, Zuzana bola najmä v spoločnosti seriálovej kolegyne Viki Rákovej (25). Po „povinnej jazde“, teda autogramiáde, kde Zuzanu obliehalo množstvo fanúšikov, si nasadila veľké slnečné okuliare a doslova zmizla bočným východom.

Zuzana prežíva ťažké obdobie, pretože po vyše dvadsiatich rokoch sa jej rozpadá manželstvo so Štefanom Skrúcaným. Ten si zatiaľ užíva v náručí mladej milenky Dominiky Lukáčovej (22), o čom Nový Čas priniesol prvé dôkazy vo februári tohto roka. Zuzana je však na všetok žiaľ sama. O tom, že populárna herečka nedokáže manželstvo hodiť len tak za hlavu, svedčí je aj sobášny prsteň, ktorý neustále zdobí jej ruku.

Herečka je známa tým, že k svojmu súkromnému životu sa vyjadruje len zriedkavo a zdržanlivo. Ani teraz na telefonáty Nového Času nereagovala, ale v máji tohto roka pre týždenník Život povedala: „Každý súdny človek, ktorý má za sebou niekoľkoročné manželstvo, vie, že horúca a vášnivá láska, ktorá tam spočiatku je, rokmi, povinnosťami a všednosťou života sa transformuje do priateľstva, možno návyku...“ Zároveň sa vyznala, že „láska je to najväčšie, čo ťa v živote môže stretnúť“. Na otázku, či sa neobáva, že ju niečo také úžasné stretne, veľavravne odpovedala: „Skôr sa bojím, že nestretne...“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu