Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Inkognito končí!

Kompletnú zostavu takto pokope už diváci od septembra na Jojke neuvidia. Zobraziť galériu (12)
Kompletnú zostavu takto pokope už diváci od septembra na Jojke neuvidia.

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Jedna z najlepších jojkárskych relácií, ktorá sa od prvého momentu stala jasnou favoritkou televízie, navždy končí. Po štyroch rokoch vtipných situácií a hádania zaujímavých povolaní sa Inkognito na obrazovke už neobjaví.

„Inkognito bolo veľmi dlho jednou z našich najúspešnejších a divácky najobľúbenejších relácií a Vlada Voštinára vynieslo medzi moderátorskú elitu Slovenska. Od septembra sa na obrazovke TV JOJ už neobjaví,“ potvrdila Novému Času hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

Jednoduchý nápad inšpirovaný detskou hrou sa od prvého momentu stal najsledovanejšou reláciou Jojky. Každý týždeň si ho pozrelo okolo milióna divákov. Posledný rok však sledovanosť relácie postupne klesala. Možno aj to bol dôvod, prečo sa Jojka rozhodla Inkognito stiahnuť z obrazovky.

„Som z toho veľmi smutná. Chýbala som iba raz, ináč som bola v každej časti,“ priznala Magda Paveleková (76). Pravidelnú zostavu hádačov tvorili okrem veselej herečky aj Maroš Kramár, Zdena Studenková, Janko Kroner a Emil Horváth. Neskôr ich na stoličkách vystriedali Ady Hajdu, Jozef Vajda, Marián Labuda ml. či Kamila Magálová.

O moderátorské miestečko tak príde Vlado Voštinár (38), ktorý sa pri moderovaní Inkognita cítil ako ryba vo vode. „Pociťu- jem ľahkú nostalgiu. Štyri roky sme pracovali vo výbornej atmosfére s hercami, hosťami a štábom. Ale v najlepšom treba odísť. Končíme so cťou, aj keď Inkognito mi bude chýbať,“ tvrdí Voštinár, ktorý sa však z televíznej obrazovky nestratí. Od septembra bude moderovať dve nové jojkárske relácie - Nové bývanie a Vojna slov.

PIKOŠKY Z INKOGNITA


Štart relácie: 1. septembra 2003
Koniec relácie: 28. júna 2007
Jojka odvysielala: 175 dielov. V prvých rokoch ju sledovalo okolo milióna divákov.
Najzaujímavejšie povolania: inseminátor, lovec žralokov, správca mrakodrapu, boxerka, vrcholový zberač šišiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu