Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nešťastná Verešová: Môj muž oslepol!

Andrea musí svojho manžela všade vodiť za ruku. Zobraziť galériu (7)
Andrea musí svojho manžela všade vodiť za ruku.

PRAHA – To je tragédia! Manžel Andrey Verešovej (26) oslepol! Advokát Daniel Volopich (42) prestal z minúty na minútu vidieť.

Zo šťastnej mamičky malej Vanessy sa tak stala utrápená manželka, ktorá sa o svojho milovaného muža veľmi bojí.

„Je to nešťastie. Manžel skutočne nevidí. Namiesto jedného dieťaťa mám teraz doma deti dve,“ potvrdila zdeptaná Andrea. Slepota jej manželovi hádam nehrozí natrvalo. „Manžel má od narodenia vrodenú chybu a na jedno oko nevidí. Teraz však dostal komplikovaný zápal spojiviek toho druhého, zdravého oka, a prestal vidieť úplne,“ vysvetľuje Verešová. Tá si musela na pomoc zavolať aj Danielovu matku. „Sama by som to nezvládla,“ priznala modelka, ktorá musí svojho muža všade vodiť za ruku.

Keď Daniel Volopich prestal vidieť, pochopiteľne sa na smrť vyľakal. Lekári ho však údajne okamžite ubezpečili, že pri vhodnej liečbe ide o stav prechodný. Predpísali mu kvapky a uistili ho, že bude v poriadku. „Je nešťastný, nemôže pracovať a, bohužiaľ, ani sám odísť z domu,“ zdôverila sa včera Andrea, ktorá má sama zdravotné problémy a zápasí s vysokými horúčkami. „Mám taký pocit, že nás niekto s manželom začaroval. Našťastie, Vanesska je zdravá,“ utešuje sa utrápená Verešová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu