Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mgr. Ďurianová: Poznám recept na super sex!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (16)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Z plavovlasej moderátorky Marianny Ďurianovej (30) sa po napísaní diplomovej práce stala odborníčka na sex! Čitateľom svojho 74-stranového diela poradila, ako dosiahnuť orgazmus. Jej receptom je tantrické milovanie.

Všetko nasvedčuje, že milionár z Mníchova Honzík Novotný (29) má v posteli hotový poklad! Ak jeho milenka Marianna praktizuje v spálni len časť z toho, o čom písala vo svojej diplomovej práci, môžu mu všetci Slováci závidieť. Blondínka vo svojom diele totiž ponúka návod na skvelé tantrické milovanie!

Podľa jej slov je tajomstvo tantry ukryté v odďaľovaní mužského orgazmu. „Tantra hovorí, že namiesto rýchleho výronu semena by mal muž tlmiť svoje vzrušenie použitím dýchacích techník a ovládnutím myšlienok zvyšovať silu orgastickej energie smerom k mozgu,“ píše odborníčka na sex Mgr. Ďurianová. „Tantrický spôsob milovania si niekedy vyžaduje zmenu obvyklých polôh,“ radí blondínka, ktorá však pozabudla na jednu maličkosť: Uviesť konkrétne polohy tantrického milovania, ktoré umožnia dvojici dospieť k orgazmu.
 

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Mgr. Ďurianová: Poznám recept
Zobraziť galériu (16)
Ďalšie zaujímavosti z Marianninej erotickej diplomovej práce hľadajte v aktuálnom čísle Nového Času Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu