Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Erika Barkolová: Erotiku zavesila na klinec

Erika Barkolová
Erika Barkolová

BRATISLAVA - Sexi moderátorka pikantných Črepín s hviezdičkou Erika Barkolová (29) upustila od erotických pomôcok a štipľavých tém a vrhla sa na seriózne novinárstvo.

Počas leta totiž zaskakuje v jojkárskom spravodajstve a vyrába seriózne reportáže. Keďže relácia s pikantným podtónom má v lete pauzu, Erika robí reportáže do večerných Novín. Nedávno ešte moderovala Črepiny s hviezdičkou v klimatizovanom štúdiu s perfektným mejkapom, teraz „zarezáva“ v teréne ako radový redaktor. Nový Čas Eriku pristihol, ako v úmornom teple nakrúca reportáž na bratislavskom jazere Kuchajda a oslovuje ľudí do ankety. „Teraz Črepiny s hviezdičkou nevyrábame, takže zastupujem kolegov v spravodajstve.

Vlastne som sa vrátila k práci, ktorú som robila päť rokov predtým,“ vysvetlila Erika a priznala, že s nepríjemnými reakciami v súvislosti s moderovaním erotickej relácie sa zatiaľ nestretla. „Je zaujímavé, že som si šteklivými témami nepokazila imidž a ľudia ma ešte stále vnímajú aj ako bývalú redaktorku seriózneho spravodajstva,“ vydýchla si. Blondínka sa však už v auguste k témam o sexe a ku kuriozitám vráti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu