Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vráti sa Kylie k Martinezovi?

 Kylie Minogue Zobraziť galériu (14)
Kylie Minogue

LONDÝN – V januári tohto roka dala speváčka Kylie Minogue košom svojmu dlhoročnému priateľovi Olivierovi Martinezovi.

Nedokázala mu odpustiť, že ju podviedol s niekoľkými ženami. Napriek tomu, že mu v marci vrátila darčeky a v apríli prestavala svoj dom tak, aby jej francúzskeho herca nič nepripomínalo, dnes sa údajne podľa najbližších priateľov k nemu vracia.

„Kylie niekoľkokrát v ostatných týždňoch navštívila Olivierov dom v Paríži. A teraz sa ich vzťah začal rekonštruovať. Veci sa dali dohromady, keď Kylie doletela na vyšetrenie do nemocnice. Išli spolu na obed a detailne prebrali niekoľko problémov,“ tvrdil zdroj blízky speváčke britskému denníku Mail on Sunday.

Ďalší speváčkin priateľ k tomu dodal: „Boli sme všetci skutočne šťastní, že ich zasa vidíme spolu. Kylie vždy hovorí, že je v Paríži najšťastnejšia, a obzvlášť s Olliem. Stále mu hovorí láska môjho života. Od rozchodu spolu stále hovorili cez telefón, ale v ostatných niekoľkých týždňoch sa začali zase stretávať.

Bolo by úžasné, keby sa vrátili k sebe a znamenia k tomuto kroku sú dobré. Kylie je hrdá na to, čo dosiahla, a plánuje veľkú párty na toto leto, aby oslávila dve dekády v hudobnom priemysle. Ale čo chce najviac, je manželstvo a mať veľa detí. Od rozchodu s Olivierom zistila, že sa jej ten sen možno niekedy nesplní a zúfalo chcela urovnať ich nezrovnalosti, lebo on je láskou jej života.“

Pár sa oficiálne rozišiel v prvom februárovom týždni tohto roku. Hovorca Kylie poprel, že by sa dvojica vrátila teraz k sebe naspäť, ale potvrdil, že spolu trávia čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu