Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najkontroverznejší slovenský návrhár bez hanby: Ukázal zadok aj chlpatý PREDOK... Fuuuu!

Robert Vrzala Zobraziť galériu (5)
Robert Vrzala (Zdroj: Instagram R.V.)

BRATISLAVA - Tak ale toto je už naozaj príliš! I keď slovenský návrhár Róbert Vrzala (29) bez debaty patrí medzi najkontroverznejšie postavičky slovenského šoubiznisu, to, čo dokázal najnovšie, už naozaj prekračuje všetky hranice. Absolútne sa totiž neštítil ukázať to, čo skrýva pod spodnou bielizňou!

Po „šmakoch”, ako sú napríklad brutálne zarastené pazuchy, na ktorých by sa bez problémov vybúrili aj vlasový stylisti, zašiel Vrzala ešte ďalej. Skrátka stiahol gate a svojim fanúšikom doprial možnosť vychutnať si pohľad na jeho najintímnejšie miestečka. A že od príjemného má poriadne ďaleko! Robo totiž, zdá sa, žiletke neholduje nielen, čo sa týka podpazušia. Prirodzený bujný porast si návrhár pestuje evidentne aj „tam dole" a je naň značne hrdý.

Róber Vrzala je na svoje zarastené prirodzenie patrične pyšný.
Zobraziť galériu (5)
Róber Vrzala je na svoje zarastené prirodzenie patrične pyšný.  (Zdroj: Instagram R.V.)

V odraze zrkadla nechýba ani detail na jeho nahý zadok a výstrednú snímku okomentoval taktiež svojsky. „Je*e mi, mám v pi*i,“ napísal Vrzala pod hanbatú fotografiu. Ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát, no vzhľadom na stúpajúce teploty by mohol Robot dopriať letný strih aj svojmu malému kamarátovi. Vzdušnosť je predsa nadovšetko. 

Viac o téme: Robert Vrzala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu