Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pamela Anderson otvára reťazec striptízových klubov

Pamela Anderson Zobraziť galériu (18)
Pamela Anderson

HELSINKI - Seriálová hviezda Pamela Anderson sa rozhodla zúročiť svoje ženské vnady a plánuje otvorenie vlastného reťazca striptízových klubov.

Inšpiráciu pre svoj nový podnikateľský zámer našla počas cesty po Fínsku, odkiaľ pochádzal jej pradedko. Americké bary tak ponesú názov Lapland (Laponsko). V týchto dňoch so svojím otcom slávna herečka vycestovala na dovolenku do Fínska, kde spoločne križujú krajinu zaliatu polárnym dňom.

"Naše korene sú tu. Budem si užívať kopec saunovania a očistím svoju pečeň,“ napísala na svojej internetovej stránke Pamela, ktorá má hepatitídu. „Taktiež som vymyslela skvelý spôsob, ako osláviť fínske korene u nás doma. Chystám sa otvoriť reťazec stripklubov a nazvem ich Lapland!"

Hviezda Pobrežnej hliadky sa takisto rozhodla vo Fínsku podporiť boj za práva zvierat. Prezidentke Tarji Halonenovej napísala osobný list, v ktorom vyzýva k uzatvoreniu všetkých fariem na chov zvierat na kožušiny.

"Sú tu stovky fariem na chov kožušinových zvierat. Dopyt po kožušinových kabátoch sa znižuje a oni tu chovajú líšky iba pre kožušiny. Odporné. Švédsko, Rakúsko a Anglicko už zakázali kožušinové farmy, dúfajme, že Fínsko ich bude nasledovať. Inak som na svoje fínske korene hrdá. Je to najkrásnejšia krajina," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu