Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

SuperStar 3 pokrstil dážď

Adela a Pyco Zobraziť galériu (14)
Adela a Pyco (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Keď pršalo, mrholilo, SuperStar 3 sa narodilo! Prietrž mračien včera nečakane prerušila tlačovú besedu k 3. sérii SuperStar, ktorú televízia Markíza zorganizovala pod holým nebom v záhrade jednej bratislavskej reštaurácie.

„Nebojte sa. Z produkcie mi oznámili, že sú to len drobné prehánky, ktoré nebudú trvať dlhšie ako tri minúty,“ ubezpečovala zástupcov médií riaditeľka Centra marketingu TV Markíza Zuzana Ťapáková. Členovia manažmentu Markízy s trojicou režisérov a staronovými moderátormi Adelou Banášovou (26) a Martinom Pycom Rauschom (29) chvíľu vzdorovali kvapkám vyzbrojení dáždnikmi, ale napokon rezignovali, tlačovku prerušili a utiekli sa schovať dnu. „Nechcem mať účes ako Peter Ňuňéz,“ vtipkovala Adela.

Do smiechu však nebolo jej priateľovi Tomášovi Bezdedovi. Ten mal zaspievať so svojou novou skupinou, ale dážď im v tom zabránil. Hľadanie jeho nasledovníkov sa začne 12. júna kastingom v Žiline a vyvrcholí 4. júla v Bratislave. SuperStar 3 na Markíze odštartuje 2. septembra a bude v nej veľa noviniek. Napríklad aj tzv. emočný box s kamerou, pred ktorou si budú môcť účastníci SuperStar zaspievať, alebo povedať svoj názor na porotu. Tretia slovenská SuperStar by mala byť známa 16. decembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu