Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Na kasting SuperStar v Bystrici prišlo vyše päťsto uchádzačov

Porota SuperStar 3.
Porota SuperStar 3. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Na kasting tretej série speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, ktorý sa uskutočnil v utorok a dnes v Banskej Bystrici, prišlo vyše päťsto nádejných spevákov a speváčok.

Odvahu postaviť sa pred nekompromisnú porotu našlo viac dievčat než chlapcov. Možnosť ozvláštniť svoj spevácky výkon hrou na hudobnom nástroji využilo menej uchádzačov ako na kastingu v Žiline, podľa slov tvorcov sa tu však objavilo veľa talentovaných, sebavedomých a ambicióznych mladých ľudí. Spievalo sa nielen po slovensky a po anglicky, ale aj v taliančine.

Kastingovú atmosféru a nádejných adeptov povzbudila aj Majka Lorinčíková, ktorá len nedávno súperila o víťazstvo v súťažno-tanečnej šou Bailando. S rovnakým, nesúťažným, zámerom zavítala na kasting Sandra Kubková, tiež účastníčka Bailanda.

Po kastingu v Banskej Bystrici budú ďalšie v Košiciach v dňoch 26. a 27. júna v Štátnej filharmónii a v Bratislave v dňoch 3. a 4. júla v Incheba-Expo klube. Záujemcovia sa ešte stále môžu prihlásiť. Informácie o súťaži ponúka stránka www.superstar.markiza.sk. Agentúru SITA o tom informovala Narcis Liptáková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu