Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Peter Cmorik: Vykašľal sa na SuperStar!

Cmorik je už veľká hviezda. Za vystúpenie na mediálnej prezentácii tretej série SuperStar si zapýtal poriadne mastný honorár. Zobraziť galériu (18)
Cmorik je už veľká hviezda. Za vystúpenie na mediálnej prezentácii tretej série SuperStar si zapýtal poriadne mastný honorár.

BRATISLAVA - Stúpla mu sláva do hlavy! A poriadne! Toto tvrdenie sa čoraz častejšie ozýva z viacerých strán na adresu speváka a víťaza druhej série SuperStar Petra Cmorika (28).

Najnovšie mu nevedia prísť na meno organizátori tretieho pokračovania tejto hudobnej megašou. Markíza totiž požiadala Petra, aby prišiel zaspievať na utorkovú mediálnu prezentáciu, no on vyrukoval s nárokom na hviezdny honorár: 90-tisíc korún za tridsať minút! A to už bolo aj na Markízu priveľa.

„Peter si za polhodinové vystúpenie pýtal 90-tisíc Sk,“ prezradil Novému Času zdroj z televízie Markíza, ktorá tento týždeň v Bratislave organizovala tlačovú besedu pri príležitosti spustenia tretej série SuperStar. Cmorikov manažér Jozef Šebo potvrdil, že o Petra mali organizátori veľký záujem, ale obe strany sa nedokázali dohodnúť na podmienkach. „Nešli sme tam vystupovať, pretože teraz máme veľa roboty v štúdiu,“ tvrdil Šebo.

Na akciu napokon angažovali speváka z prvej série speváckej šou - Tomáša Bezdedu (21), ktorý sa chcel predstaviť so svojou novou kapelou, ale nečakaný dážď mu vys túpenie prekazil. Aj napriek tomu však honorár dostal , no podľa našich informácií len osemtisíc.

Úradujúci Zlatý slávik, ktorý sa nedávno stal víťazom medzinárodného festivalu Carpathia v Poľsku je síce veľmi talentovaný spevák, len akosi priskoro zabudol, že za všetky dosiahnuté úspechy vďačí najmä súťaži Slovensko hľadá SuperStar, ktorá ho objavila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu