Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Presťahuje sa Robbie späť do Británie?

Jonathan (vľavo) a Robbie sú od mladosti najlepšími priateľmi. Zobraziť galériu (18)
Jonathan (vľavo) a Robbie sú od mladosti najlepšími priateľmi.

LOS ANGELES - Poznať veľa ľudí ešte neznamená mať priateľov. V tejto situácii sa ocitol aj britský spevák Robbie Williams (33) žijúci v Los Angeles.

Na západnom pobreží Ameriky sa cíti osamelý a zvažuje návrat do Anglicka. Ani tam však nechce bývať sám, ale u svojho najlepšieho kamaráta Jonathana.

Robbie žije v Los Angeles už päť rokov, aby unikol obrovskému tlaku v Británii. Cíti sa tam však sám, a preto zvažuje odchod domov, kde by chcel bývať s kamarátom z mladosti Jonathanom Wilkesom, jeho ženou Nikki a ročným synom Mickeym. „Robbie ide domov za najbližšími ľuďmi, ktorí ho majú radi. Chce sa baviť s kamarátmi a zbaviť sa svojich démonov,“ hovorí človek z jeho okolia. Za spoločným domom sa začal obzerať samotný Jonathan, ktorý už aj údajne vyhliadol päťspálňovú vilu v Londýne za 2,6 milióna libier (asi 129 mil. Sk).

Po rehabilitácii z drog začiatkom roka sa spevák stále necíti dobre a aj preto túži po domove, kde „chce čo najčastejšie hrať futbal s kamarátmi“. S Jonathanom ho spájajú aj spoločne prežité dlhé roky a záľuby. „Teší sa, ako s ním bude hrať golf a futbal, bude mať svoju partiu a svojím spôsobom aj rodinu,“ prezradil Robbieho známy. Termín sťahovania speváka však zatiaľ zostáva neznámy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu