Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Robbie Williams ukončil odvykačku

Robbie Williams Zobraziť galériu (12)
Robbie Williams

BRATISLAVA - Britský popový spevák Robbie Williams sa odhlásil z americkej protidrogovej kliniky, kam si pred mesiacom šiel liečiť závislosť od liekov na predpis.

"Robbie Williams dokončil svoj pobyt v Arizone a pokračuje v liečebnom programe vo svojom novom domove v Los Angeles," uviedla v stanovisku spevákova hovorkyňa. Nešpecifikovala však, kedy presne spevák skončil liečenie, na ktoré nastúpil 12. februára, v predvečer svojich 33. narodenín. Podľa informácií amerických médií sa Williams zapísal na luxusnú, no prísnu kliniku Meadows, kde nemal kontakt s okolitým svetom, ale ani alkoholom, cukrom, cigaretami či kofeínom.

Bývalý člen skupiny Take That trpel depresiami a závislosťou od alkoholu a drog od roku 1995, kedy opustil skupinu a vydal sa na úspešnú sólovú dráhu. Na celom svete predal viac ako 65 miliónov kópií albumov. Minulý rok spevák zrušil ázijskú časť svetového turné Close Encounters pre stres a vyčerpanie. V dokumente pre BBC minulý rok Williams uviedol, že trpí maniodepresiou, ktorá sa prejavuje veľkými výkyvmi nálady. V rozhovore vtedy uviedol, že berie antidepresíva a snaží sa svoj život dať opäť dokopy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu