Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Tehotná Verešová má stále veľa ponúk

Andrea Verešová Zobraziť galériu (20)
Andrea Verešová

BRATISLAVA - Modelka a nastávajúca mamička Andrea Verešová má stále aj napriek rastúcemu brušku veľa pracovných ponúk, a to aj zo zahraničia.

Hoci sa cíti skvele, začína ich odmietať, pretože si chce posledné tri mesiace pred pôrodom užiť v "pokoji". "Veľký je záujem o tehotné ženy, dennodenne dostávam ponuky a chcú ma v Kanade, Londýne, v Španielsku," povedala ČTK s úsmevom Andrea, ktorá dúfa, že sa jej narodí malá Vanesska. "Ale vždy, keď to len zo žartu poviem manželovi, tak sa zamračí, že: Snáď o tom neuvažuješ!" dodala úspešná modelka, ktorá žije s právnikom Danielom Volopichom v Prahe.

Verešová sa tento rok ešte "nezastavila", stihla zásnuby, svadbu, sťahovanie i svadobnú cestu a v súčasnosti ukončuje štúdium na právnickej fakulte. "Zatiaľ som plná energie, cítim sa skvele, zvládam ešte dosť veľa práce. Ten malý tvorček mi v tom zatiaľ nebráni, naopak mám pocit, že mi dodáva silu a energiu," prezradila modelka, ktorá zatiaľ pribrala iba šesť kilogramov.

V týchto dňoch už však Verešová plánuje z pracovného tempa ubrať, pretože si uvedomuje, že sa jej stav môže zo dňa na deň skomplikovať a to by si v budúcnosti veľmi vyčítala. Nedávno sa v Portugalsku rozhodla, že je to jej posledná zahraničná cesta. Prvýkrát tam totiž pocítila, že sa jej dieťatko začína hlásiť.

"Odvtedy som si povedala, že už to nebudem riskovať. Keď, tak maximálne nejaké ponuky prijmem v Čechách, v Prahe, ale už necestujem von," hovorí modelka. Tento víkend však ešte urobila výnimku, keď prišla do Bratislavy ako členka poroty vyberať novú Miss Slovensko.

Chcela sa totiž ešte ísť pozrieť do Žiliny za rodičmi a starými rodičmi. Veľkú radosť má Andrea Verešová aj z toho, že bábätko čaká aj jej sestra. "Sestra už čaká druhé, má termín nejakých päť dní po mne. Nedohodli sme sa, je to neskutočná náhoda, ale je to úžasné," žiari Andrea a dúfa, že sa ich dcérky budú spolu hrať a budú si ako rovesníci rozumieť.

Hoci ešte nemá na sto percent potvrdené pohlavie bábätka, dúfa, že to bude dievčatko. "Ešte nevieme presne, ale ja si myslím, že to bude dievčatko, po čom som dlho túžila, pretože sa mi snívalo už niekoľkokrát, že držím v náručí malé dievčatko, princezničku," povedala modelka, ktorá vyhrala súťaž Miss v roku 1999. Je však pripravená aj na to, že by ju tušenie klamalo. Vybrala totiž už aj meno pre chlapčeka, ktorý by bol po otcovi Daniel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu