Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Andrea Verešová: Tu sa narodí malý Volopich

Andrea Verešová a jej manžel Daniel Volopich. Zobraziť galériu (2)
Andrea Verešová a jej manžel Daniel Volopich.

PRAHA - Tomu sa hovorí náhoda. Andrea Verešová (26) bude rodiť v júli a v tom istom mesiaci má termín aj jej sestra Alexandra (32).

A obe dokonca privedú svoje dieťatká na svet v známej pražskej pôrodnici U Apolináře. Je to síce stará nemocnica, ale sú tam špičkoví odborníci a modelka si zrejme zaplatí aj nadštandardnú izbu. „Pokojne sa môže stať, že budeme rodiť naraz,“ smeje sa Andrea, ktorú od sestrinho termínu delí iba týždeň.

Andrea a jej manžel Daniel Volopich (42) sa rozhodli, že ich prvé dieťa príde na svet U Apolináře. Je to najstaršia pôrodnica v strednej Európe, teda žiadne súkromné špecializované sanatórium, ako sa doteraz špekulovalo. Je však veľmi obľúbená medzi celebritami. Rodili tam Vendula Svobodová, herečka Aňa Geislerová či Eva Muková, manželka speváka Petra Muka. Hoci Andrea má po svadbe nabitý program, snaží sa so sestrou a jej dcérkou Ellou vídať čo najviac.

„Sestra je pre mňa veľkou oporou,“ priznáva modelka. O nákupe výbavičky pre bábätko však zatiaľ neuvažuje. „Nemá sa to vraj robiť dopredu. Ale pár pekných vecí asi nakúpim. Mám však ešte čas.“ Viac starostí má teraz s dokončovaním zariaďovania svojho nového pražského bytu, kam by sa mali s Danom presťahovať už na budúci týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu