Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

V Markíze plačú! Nikodým odchádza do STV...

Martin Nikodým sa na moderovanie Milionára v STV veľmi teší Zobraziť galériu (14)
Martin Nikodým sa na moderovanie Milionára v STV veľmi teší

BRATISLAVA - Túžba verejnoprávnej televízie sa naplnila! Moderátor Martin Nikodým sa od apríla zaradí medzi hviezdy STV.

„Áno, je to tak. Prijal som ponuku Slovenskej televízie,“ potvrdil Nikodým, ktorý bude opäť moderovať vedomostnú šou Milionár. A kvôli tomu oželel aj vytúženú cestu do Indie. No oplatí sa mu - mesačne totiž zarobí až 100-tisíc korún, a keďže STV má licenciu na dva roky vysielania, moderátor má isté celé dva milióny. Markíza trúchli, prišla totiž o jedného z najväčších profesionálov...

„Je nám to veľmi ľúto,“ vyjadrila smútok z odchodu jedného z najlepších moderátorov Narcis Liptáková z PR oddelenia TV Markíza. Bodaj by aj nie, veď svojou profesionalitou a vtipom dokázal k obrazovkám prilákať množstvo divákov. Nikodým totiž patril k najskúsenejším a najstabilnejším tváram Markízy. Napriek tomu si ho neudržali.

„V jarnej vysielacej štruktúre sme nenašli formát vhodný pre moderátora Martinovho naturelu, a preto sme sa po niekoľkých rokovaniach rozhodli akceptovať jeho rozhodnutie pokračovať vo formáte, v ktorom sa ako moderátor osvedčil,“ vysvetľuje Liptáková. Obľúbený „milionár“ Nikodým jej slová len potvrdzuje. „Moderovanie Milionára je mojou srdcovou záležitosťou a od prvej chvíle som mal viac-menej jasno, no predsa len som nechcel byť splašený a radšej som nad tým popremýšľal,“ tvrdí Nikodým, ktorý šesť rokov v kresle moderátora Milionára sedel, čiže presne vie, do čoho a hlavne „za koľko“ ide.

„Honorár pána Nikodýma, samozrejme, nebudeme komentovať,“ vykrúca sa hovorca STV Jozef Gogola. Podľa zistení Nového Času by však malo ísť o sumu 100-tisíc mesačne. Nikodýma na obrazovkách verejnoprávnej televízie uvidíte po prvýkrát 12. apríla – vždy vo štvrtok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu