Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Anna Nicole Smith: Zomrela ako Marilyn

Anna Nicole Smith Zobraziť galériu (10)
Anna Nicole Smith

MIAMI - Celý život bola posadnutá osobnosťou Marilyn Monroe (1926 - 1962). Nakoniec tak aj skončila. Otrávená smrteľnou kombináciou alkoholu a liekov.

Anna Nicole Smith sa pravdepodobne udusila vlastnými zvratkami v hotelovej izbe vo floridskom Seminole. Ostala po nej 5-mesačná dcérka Danielynn... Telo Anny Nicole previezli na pitvu, ktorá má určiť presnú príčinu smrti. S najväčšou pravdepodobnosťou sa jej osudným stalo predávkovanie liekmi a alkoholom. Údajne sa tesne pred smrťou sťažovala aj na horúčku. Jej telo našiel na posteli zamestnanec hotela, podľa ktorého to vyzeralo, akoby sa udusila zvratkami. Vyšetrovatelia našli v izbe mnohé lieky, ale aj nelegálne drogy.

Trojnásobná Playmate po celý život obdivovala a mala za vzor herečku Marilyn Monroe. Mali aj mnoho spoločného. Obe objavil Hugh Hefner a dal ich na titulku Playboya. Obe boli blondínky a Annu Nicole Hefner aj novinári často označovali za novú Marilyn. Obe boli sexsymbolmi. Anna Nicole mala podľa priateľov oblepený celý dom plagátmi herečky. Nakoniec aj skončila ako ona. V prípade Anny Nicole je však tragédia o to väčšia, že po nej ostala 5-mesačná dcérka Danielynn. Blondínka svojho tiež tragicky zosnulého syna Daniela († 20) prežila o päť mesiacov a súd o dedičstvo po miliardárovi Howardovi Marshallovi sa pre ňu náhle skončil...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu