Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Televízia JOJ: Mojsejovcov potupí skôr! A dvakrát...

Mojsejovci sa chystajú podať ďalšiu žalobu po odvysielaní „mojsejovského špeciálu“. Zobraziť galériu (13)
Mojsejovci sa chystajú podať ďalšiu žalobu po odvysielaní „mojsejovského špeciálu“.

BRATISLAVA - Poníženie o dva týždne skôr! Scénku s nachytaním o výstredných manželov z košického Pereša v relácii Nikdy nehovor nikdy s podtitulom Mojsejovský špeciál chce televízia JOJ dostať na televízne obrazovky čo najskôr.

Preto urobila zmeny v programovej štruktúre a reláciu odvysiela už budúci pondelok, namiesto plánovaného 29. januára. A navyše ju rozdelí na dve časti. Podarí sa Jojke vďaka Mojsejovcom pokoriť rekord sledovanosti?

„Zmenili sme termín vysielania nachytávky z dôvodu aktuálnosti celej kauzy,“ vysvetlil hovorca televízie Ľudovít Tóth zmeny vo vysielaní. „A reláciu sme rozdelili na dve časti preto, že nám to tak vyšlo v strižni,“ upresnil.

Záznam o rokovaniach Jojky s košickými boháčmi, ponuke osemmiliónového honoráru i fackovaní Braňa Mojseja tak ukáže televíznym divákom už budúci pondelok. Fikcia o spolupráci televízie s Mojsejovcami vyvrcholí ich potupou pred zástupcami médií, keď všetky „skutočné“ rokovania sa premenia na žart. Jojka očakáva vrchol diváckej sledovanosti, no Mojsejovci sa po odvysielaní relácie zastrájajú ďalšou žalobou. Kto z „hry na spoluprácu“ nakoniec vyťaží najviac a zasmeje sa ako posledný?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu