Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Manželstvá na pokraji priepasti

Manželstvo Christiny Aguilery a Jordana Bratmana bolo doteraz ukážkové. Nedávno ich však videli zabávať sa zvlášť a bez obrúčok. Zobraziť galériu (24)
Manželstvo Christiny Aguilery a Jordana Bratmana bolo doteraz ukážkové. Nedávno ich však videli zabávať sa zvlášť a bez obrúčok.

LOS ANGELES - Majú to ťažké. Svetoznáme speváčky Christina Aguilera (26) a Pink (27) síce žnú slávu po celej planéte, v domácnosti sa im však nedarí. Manželstvá im údajne krachujú - Christina chodí bez obrúčky a Pink svojho manžela ani nevidí.

Christina sa vydala v novembri minulého roku za producenta Jordana Bratmana a vyhlasovala vtedy, že je najšťastnejšia žena na svete. Nedávno sa objavili prvé správy o problémoch, Christina však aj vtedy tvrdila, že chce s Jordanom zostarnúť. Dnes je, zdá sa, všetko inak.

„Videli sme, že sa zabávali bez svadobných obrúčok. Keď Christina pred dvoma týždňami odchádzala z hotela Plaza v Paríži, nemala obrúčku a vyzerala nahnevane. Jordan zas tri dni strávil s priateľmi takisto bez obrúčky. Pôsobil smutne a vystresovane,“ prezradil známy dvojice.

Podobne je na tom aj Pink. S motorkárskou hviezdou Careym Hartom sa zosobášila v januári, po necelom roku sa však nemôže pochváliť faktom, že by ho často videla. Obaja sú maximálne vyťažení prácou. „Ich manželstvo je v kríze. Majú svoje kariéry a začína si to vyberať daň na vzťahu. Ledva sú spolu,“ potvrdil problémy ich spoločný priateľ.

Otázkou ostáva, koľko spolu slávne páriky vydržia. Veď nedávno požiadali o rozvod Pamela Anderson či Britney Spears. V Los Angeles zrejme manželstvá nie sú v móde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu