Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Christina Aguilera: Chcem byť herečkou!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (3)
Christina Aguilera

LOS ANGELES - Sexi speváčka Christina Aguilera vymení možno mikrofón za hereckú kariéru. V životopisnom filme o sexbombe 50. rokov Jeanne Carmen (76) by práve ona mala stvárniť hlavnú úlohu.

Avšak konkurencia je obrovská, o atraktívnu rolu sa uchádzajú aj hollywoodske jednotky Catherine Zeta- -Jones a Scarlett Johansson.

Starnúca herečka Jeanne Carmen, ktorej život sa už onedlho chystajú preniesť na filmové plátno, bola kráľovnou béčkových filmov päťdesiatych rokov. Atraktívnu blondínku mnohí výzorom prirovnávali k jej oveľa úspešnejšej kolegyni Marilyn Monroe, s ktorou ju okrem obrovského sexepílu spájalo aj priateľstvo a divoký prístup k životu. Obe krásky mali údajne spoločných milencov - Jeanne mala rovnako ako Marilyn blízko k americkému prezidentovi Johnovi F. Kennedymu aj kráľovi rokenrolu Elvisovi Presleymu.

Sexi speváčka Christina Aguilera je na rolu Jeanne Carmen ako stvorená. Hudba a tanec zvodnej blondínky sú doslova nabité sexom a samotná speváčka sa v poslednom čase rada a často štylizuje do Marilyn, ktorej Jeanne akoby z oka vypadla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu