Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Christinino manželstvo: Som sklamaná

Christinu prekvapili problémy v manželstve. Chce však vytrvať. Zobraziť galériu (11)
Christinu prekvapili problémy v manželstve. Chce však vytrvať.

LOS ANGELES - Keď sa pred rokom vydávala, na svete vari nebolo šťastnejšej osoby. Po roku manželstva s 29-ročným producentom Jordanom Bratmanom je však Christina Aguilera (25) mierne sklamaná.

Napriek tomu stále verí v lásku a po boku svojho muža je pripravená prežiť celý život. Sexi speváčka je s Bratmanom už štyri a pol roka a dnes priznáva, že manželstvo nie je také ľahké. „Myslím, že je náročné. V prvom roku vás niektoré veci prekvapia a sklamú. Najväčší omyl spočíva v tom, že na začiatku si nahovárate, ako ide všetko hladko a nič nebude zlé,“ priznáva rodáčka z New Yorku. Christina však nestráca nádej a vôbec nepovažuje svoje manželstvo za zlé. „Máme silný vzťah a som pripravená zostarnúť s týmto mužom. Tešíme sa na všetko dobré aj zlé,“ hovorí ďalej autorka hitu Hurt.

Speváčka za sebou nemá práve najšťastnejšie detstvo – otec jej matku fyzicky týral. O to viac jej záleží na tom, aby život s Bratmanom fungoval. Z nočných mor detstva jej potom pomohol práve Bratman, ktorému sa za podporu poďakovala pesničkou Save Me From Myself. „Pomohol mi vyzdravieť. Pesnička je o tom, že v živote máte jedného človeka, ktorý vám pomôže vstať a zoberie vás preč od démonov minulosti. Pomôžu vám ukázať aj krásne veci okolo vás,“ vyznáva sa sympatická blondínka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu