Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Habera v SuperStar 3: Porotcom na Markíze!

Paľo Habera súhlasne prikývol na spoluprácu s televíziou Markíza. Zobraziť galériu (8)
Paľo Habera súhlasne prikývol na spoluprácu s televíziou Markíza.

BRATISLAVA - Spevák Paľo Habera (43) sa rozhodol zasadnúť do porotcovského kresla v televízii Markíza!

A tak má boj verejnoprávnej STV a komerčnej Markízy o najkritickejšieho kata speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar svojho jasného víťaza. Zmluva ešte nie je podpísaná, no svoju účasť v treťom pokračovaní úspešnej hudobnej megasúťaže už nekompromisný kritik prisľúbil! Estévečka, ktorá o Haberu bojovala a priala si vidieť ho v tandeme s Lacom Lučeničom, tak dostala košom a zmierila sa aj s faktom, že licenciu na vysielanie už neuvidí...

Markíza dostala prísľub od spoločnosti Fremantle na vysielanie speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar a teraz si v Záhorskej Bystrici mädlia ruky aj kvôli účasti porotcovského esa Haberu. Televízia aj spevák si podľa informácií Nového Času na budúcu spoluprácu súhlasne tľapli a čaká sa už len na zoficiálnenie dohody. „Ešte som s nikým oficiálne nerokoval, nemôžem preto ponuku prijať, ani odmietnuť,“ zahmlieva svoju účasť v tretej sérii speváckej šou Habera.

„Zmluva ešte nie je podpísaná,“ vyjadrila sa aj hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Tá však zároveň priznala, že komerčná televízia má práva na vysielanie hudobnej súťaže v kapse a tak aj nepriamo potvrdila flek samotného speváka v súťaži mladých talentov.

Kým sa Markíza raduje, v Mlynskej doline priznávajú prehru. „V prípade, že by STV licenciu nedostala, nechceli sme poškodiť pánovi Haberovi a preto sme ho ani neoslovili,“ povedal bývalý štatutár STV a kandidát na post riaditeľa Branislav Zahradník. Ktorá známa tvár z hudobnej brandže bude Haberovi pri porotcovskom stolíku robiť spoločnosť?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu