Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kto získa Haberu do SuperStar 3?

Ktorej televízii by dal Habera prednosť? Verejnoprávnej alebo komerčnej? Zobraziť galériu (13)
Ktorej televízii by dal Habera prednosť? Verejnoprávnej alebo komerčnej?

BRATISLAVA - Akoby toho nebolo dosť! Konkurenčné televízie - Markíza a STV - sa už nebijú iba o licenciu na tretiu sériu speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, ale už spustili aj boj o starého známeho a najtvrdšieho kata SuperStar speváka Paľa Haberu (43).

Obe televízie ho totiž chcú získať do svojho porotcovského kresla. Ktorej z nich sa ho podarí zlákať na svoju stranu a pre ktorú televíziu sa rozhodne on sám?

Vojna konkurenčných televízií začína naberať na obrátkach. Po tom, ako Nový Čas odhalil prvé dve mená katov, ktorí by si mali sadnúť do porotcovských kresiel - Markíza stavila na sexi speváčku Daru Rolins (33) a Slovenská televízia zasa na ostrieľaného predsedu poroty prvej a druhej série SuperStar hudobníka Laca Lučeniča (54) - televízie začínajú bojovať o ďalších porotcov.

Podľa zistení Nového Času chcú obe televízie, komerčná aj verejnoprávna, získať na svoju stranu tú istú osobu. A to práve najkritickejšieho kata z predchádzajúcich dvoch sérií speváckej súťaže - Paľa Haberu. „Dvojica Laco Lučenič a Paľo Habera je pre nás dôležitá. Práve na nej chceme porotu založiť,“ vyjadril sa pre Nový Čas hovorca STV Peter Kavecký.

Televízia Markíza, ktorá si v rozpútanom boji o licenciu nesmierne verí, chce však Haberu zlákať na svoju stranu. „Určite chceme osloviť niektorých porotcov z prvej a druhej série SuperStar,“ povedala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Na otázku, či ide práve o kata Haberu však zahmlievala: „To ste povedali vy, ja vám k tomu viac nemôžem povedať.“ Komu dá Habera prednosť? S najväčšou pravdepodobnosťou tej televízii, ktorá mu ponúkne vyšší honorár - a v tom prípade bude zrejme triumfovať Markíza. Keď chcel Nový Čas položiť túto otázku samotnému Haberovi, nepodarilo sa mu s ním skontaktovať. Hoci všetko je ešte hudba budúcnosti - licenciu na SuperStar 3 totiž zatiaľ nevlastní ani jedna z konkurenčných televízií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu