Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Adela Banášová do SuperStar 3 nepôjde!

Adela sama pripúšťa, že trojku robiť nechce. Zobraziť galériu (16)
Adela sama pripúšťa, že trojku robiť nechce.

BRATISLAVA - Tretíkrát už nie! Hoci sa Adela Banášová (26) vďaka prvému ročníku speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar stala uznávanou moderátorkou a druhá séria z nej urobila doslova hviezdu, v tretej časti sa už s najväčšou pravdepodobnosťou neobjaví.

Neustály kolotoč pracovných povinností a minimum voľného času ju o brali o chuť opäť sa vrhnúť do veľkolepého projektu. Aj za cenu toho, že svojím rozhodnutím zoberie Markíze vietor z plachiet...

Hoci ešte oficiálne rozhodnutie o tom, či licenciu na SuperStar 3 dostane komerčná alebo verejnoprávna televízia nepadlo, Markíza sa už potichu pripravuje na vysielanie speváckej šou. A do moderátorských kresiel chce usadiť tú najlepšiu dvojicu! Ráta s účasťou Adely Banášovej a Martina Pyca Rauscha (28) z predošlých sérií SuperStar, ktoré vysielala STV.

Markíza však u Adely zrejme nepochodí. „Oficiálne ma ešte nikto neoslovil, neformálne som sa o tom už bavila s režisérom Petrom Núňezom. Momentálne mám plnú hlavu Let´s Dance, a keď sa to celé skončí, chcem si hlavne poriadne odpočinúť. Do SuperStar 3 sa mi momentálne naozaj nechce ísť,“ pripustila moderátorka.

No v kuloároch Markízy sa o Adelinom odmietavom postoji k tretej sérii hovorí ako o „tutovke“. „Nemá to pre ňu žiadny zmysel. Dvakrát to robila a tretia séria by jej nepriniesla nič nové. A v jej rozhodnutí ju podporuje aj rodina,“ prezradil Novému Času človek blízky moderátorke.

A čo na to Markíza? „Chceme tretiu sériu robiť s úspešným tímom, ktorý robil aj predchádzajúce dve série,“ zdôraznila hovorkyňa Ivana Semjanová s tým, že televízia už neformálne tlmočila Adele aj Pycovi svoj záujem.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu