Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Andrea Verešová: Sexuálne orgie?

Andrea Verešová Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová

PRAHA - Bozkávanie so ženami i s mužmi, erotické vyvádzanie v bazéne i posteli... Takto prezentoval modelku Andreu Verešovú (26) v sobotňajšom vydaní český denník Šíp.

Uverejnil fotografie, ktoré vznikli v marci tohto roku na jednom narodeninovom večierku a označil ich za erotické orgie. „Chcú ma zdiskreditovať pred blížiacim sa Testom národa,“ domnieva sa kráska. A podľa informácií Nového Času sa na Andreu chystajú ďalšie útoky. Čo stojí za špinavou diskreditáciou slovenskej modelky?

„To je teda šok! Šípu sa podarilo získať fotografie, ktoré vyrážajú dych! Najviac však pravdepodobne ohromia plzenského podnikateľa Daniela Volopicha (42). Orgie v perí či bazéne, vášnivé bozky so ženou a nechýbajú ani chtivé objatia s podnikateľom z bývalého východného bloku. A kto je ich protagonistkou? Volopichova snúbenica, modelka Andrea Verešová!“ píše sa v sobotňajšom vydaní českého denníka Šíp. Krásna modelka však fotografie spred vyše pol roka, ktoré denník vytiahol práve teraz, považuje za snahu zdiskreditovať jej osobu pred blížiacim sa ČR:SR Testom národa 2006. „Zrejme im prekáža, že hoci žijem v Čechách, budem v Teste národa reprezentovať Slovensko,“ myslí si Andrea.

A na pravú mieru uvádza aj údajné orgie. „Bol to narodeninový večierok, na ktorom sa mimochodom zúčastnili desiatky známych osobností. A to dievča tmavšej pleti, s ktorým som si dala pusu, je jedna z mojich najlepších kamarátok. Moja mama ju považuje takmer za svoju adoptívnu dcéru. Nešlo o žiadne orgie, ja by som takého niečoho nebola schopná, preboha,“ krúti hlavou modelka a dodáva: „Čo sa týka bozkávania so ženami, vždy ide len o kamarátsku pusu pri stretnutí alebo na nejakej oslave. Rozhodne som nikdy so ženou nič nemala,“ rozhorčuje sa Andrea.

Podľa informácií Nového Času sa na krásku chystajú aj ďalšie útoky. Zrejme skutočne nevedia prežrieť, že atraktívna hnedovláska, ktorá už niekoľko rokov žije a študuje v Čechách a ktorú už považujú takmer za svoju, bude v inteligenčnom súboji Česka a Slovenska zastupovať krajinu, v ktorej sa narodila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu