Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nora a Braňo: Dochádza im dych?

„Ešte jedna bude, alebo aj viac?“ Akoby rozmýšľala Nora Mojsejová Zobraziť galériu (6)
„Ešte jedna bude, alebo aj viac?“ Akoby rozmýšľala Nora Mojsejová

KOŠICE/BRATISLAVA - Neuveriteľné! Aj Mojsejovcom dochádzajú slová! Výreční Košičania, ktorí sa s kýmkoľvek bezhlavo púšťajú do slovných bitiek, zaradili spiatočku.

Z pikantnej rubriky Čo my na to?, ktorú v rámci svojej markizáckej šou Nora a Braňo plánovali vysielať týždenne, chcú urobiť mesačník. Žeby už po dvoch dieloch relácie nemali koho ohovárať?

Veľkolepú markizácku reality show Nora a Braňo mal odštartovať naživo vysielaný pilotný diel. Jeden. Po bombastickom diváckom úspechu však Markíza začala kalkulovať s ďalšími časťami. A Mojsejovci boli tiež „za“, veď tak by mohli na aktuálne dianie v slovenskom šoubiznise reagovať ešte zahorúca. Televízia sa pustila do výroby kulís a živé prenosy sa mali vysielať priamo zo Záhorskej Bystrice. Ale po mesačných prípravách sa ostatný diel programu Nora a Braňo znova vysielal zo známeho bratislavského hotela, kde si oproti Mojsejovcom sadol do kresla moderátor Vilo Rozboril. A vtedy sa podnikateľka Nora posťažovala, že už niet koho a čo kritizovať. „Veď sa nič nedeje,“ poznamenala boháčka, ktorej na pretras chýbajú šťavnaté sústa.

„Dohodli sme sa, že priame prenosy s Mojsejovcami zaradíme do vysielania raz za mesiac,“ povedala Novému Času hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová s tým, že výnimočne to môže byť aj viackrát. Periodicita živých prenosov však nebude závisieť od svojvôle košických manželov. „Bude to spoločné rozhodnutie televízie a Mojsejovcov. Ak si to budú vyžadovať udalosti, možno budeme priame prenosy vysielať aj každý týždeň,“ zdôraznila Semjanová. Vyjadrenie televíznych star zo spornej šou sa do uzávierky novín nepodarilo získať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu