Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nora a Braňo chcú viac peňazí

Šou Nora a Braňo si každý piatok pozrie okolo dvoch miliónov divákov. Zobraziť galériu (8)
Šou Nora a Braňo si každý piatok pozrie okolo dvoch miliónov divákov.

BRATISLAVA - Je to možné? Najsledovanejší slovenskí manželia Mojsejovci neberú za jednu časť svojej šou Nora a Braňo dohromady viac ako 60-tisíc korún.

A to je dokonca menej, ako inkasujú známe tváre z estévečkárskej relácie S.O.S., ktorých Mojsejovci tak radi zosmiešňujú. Dokedy budú košickí manželia trpieť to, že ich Markíza napriek vysokej sledovanosti „odbavuje“ takou almužnou?

Mojsejovci sa tento týždeň chystajú na veľké rokovanie do Markízy. Nielen kvôli tomu, že im prekáža cenzurovanie obsahu rubriky Čo my na to v ich šou. Manželov z Pereša oveľa viac škrie „smiešny“ honorár, ktorý od televízie dostávajú, napriek tomu, že šou Nora a Braňo je mimoriadne úspešná a každý piatok si ju pozrie okolo dvoch miliónov divákov.

„Budeme od Markízy žiadať taký honorár, aby bol adekvátny k výsledkom a hodnotám, ktoré tvoríme,“ tvrdí Braňo s dodatkom, že pre televíziu robia oveľa viac, než ako sa pred spustením relácie dohodli. „Mali sme vyrábať 45-minútovú reláciu a robíme šou porovnateľnú s Hviezdami na ľade za 70 miliónov korún,“ kladie Mojsej do protikladu dva konkurenčné programy.

Napriek tomu, že sa kontroverzní manželia odmietajú rozprávať o výške honoráru, priznávajú, že si od Markízy chcú vypýtať väčší plat. Veď berú dokonca ešte menej ako S.O.S.-kári z estévečky Dano Dangl a Petra Polnišová. „Za toľko peňazí by som ani nevstal z postele,“ smeje sa Dangl. Či sa teda manželia z Košíc dočkajú vyššieho ohodnotenia svojej práce, sa zrejme ukáže už tento týždeň.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu