Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nora a Braňo: Tak chcú dieťa, či nie?

Mojsejovci Zobraziť galériu (13)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Manželia Mojsejovci sa počas svojej piatkovej šou Nora a Braňo preriekli. Zaskočila ich otázka, na ktorú nebol nikto z nich pripravený: Nechceli by mať dieťa? Hoci Nora o vlastnej ratolesti nechce ani počuť, Braňo necháva všetko na rozhodnutie Boha...

Noru Mojsejovú zaskočila otázka televíznej diváčky, ktorá povedala, že do domu, kde sú peniaze, patrí aj dieťa. „Mám 48 rokov, ja nie som Madonna! Tak sa bojím lekárov, že rodiť radšej nebudem,“ vyhlásila obyvateľka Pereša. „Nie že by som nemala rada deti. Mám ich rada, dokonca aj deti majú rady mňa,“ povedala. Na otázku moderátora Vila Rozborila, či nepripúšťa aspoň minimálnu šancu mať dieťatko, odvetila rezolútne: „Nie, lebo keď som ich nemala doteraz, nebudem ich mať vôbec. Vieš si predstaviť, že by sme my dvaja mali dieťa? To čo by bolo? Veď by som len chodila po polepšovniach,“ snažila sa celú debatu obrátiť na žart.

Argumentovala pritom aj faktom, že na také niečo potrebuje aj partnera. Jej druh však o rečiach svojej ženy taký presvedčený nebol. „To je Norin názor, teraz poviem ja môj. Ja na to vravím, že len Pán Boh vie, či bude dieťa! My to nevieme,“ spochybnil Norino skalopevné presvedčenie. Kontroverzný manželský pár aj vďaka tomuto konfliktu ukázal, že ich vzťah nie je až taký idylický, ako ho radi prezentujú. Žeby práve otázka potomka znamenala názorový rozkol v rodine Mojsejovcov? Ako naznačil Braňo Mojsej, viac sa o tejto téme dozvieme už tento piatok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu