Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zúfalá Bartošová: Chcela byť sexi, ale je to katastrofa!

Iveta Bartošová chcela byť sexi. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová chcela byť sexi.

PRAHA – Zámer jej nevyšiel! Vyzerá to tak, že kontroverzná speváčka Iveta Bartošová (45) už nevie, ako zaujať. Najnovšie nafotila sériu fotografií, kde pózuje s „vyvaleným“ poprsím a usiluje sa tváriť zmyselne. Snímky však pôsobia amatérsky a lacno!

Speváčka Iveta Bartošová už odnepamäti bojuje so svojou hmotnosťou. Nedávno sa v spoločnosti opäť vychvaľovala, že sa jej podarilo schudnúť. Pri pohľade na ňu to však vyzerá skôr tak, že nejaké to kilo pribrala. Aj napriek tomu sa však rozhodla „schudnutú postavičku“ ukázať širokej verejnosti!

Najnovšie sa totiž rozhodla, že nafotí sériu jemne pikantných záberov. Na nich sa usilovala vyzdvihnúť najmä svoje prednosti – bujné prsia. Ako sa však zdá, obliecť si šaty s hlbokým výstrihom a bez podprsenky nebol ten najlepší nápad. Ivetine vnady pôsobia zvädnuto a pohľad na ne nie je príliš lákavý.

Pri inej fotografii je speváčka posadená, rukou si zakrýva pás. Ako vidno, snaží sa zamaskovať „pneumatiky“ na bruchu. To však bolo zbytočné, pozornosť púta najmä Ivetina tvár. Blondínka má privreté oči a našpúlené pery. Zrejme chcela byť čo najviac zmyselná. No príliš jej to nevyšlo. Vyzerá totiž tak, ako keby sa vracala z poriadneho flámu. Čo na Bartošovej fotky hovoríte vy? Páčia sa vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu