Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Let´s Dance len pre smotánku!

Česká herečka a speváčka tiež dodáva súťaži lesk Zobraziť galériu (6)
Česká herečka a speváčka tiež dodáva súťaži lesk

BRATISLAVA - Tanečná šou Markízy Let´s Dance zjavne nie je určená obyčajným smrteľníkom! Väčšinu vstupeniek na nedeľňajšie priame prenosy totiž Markíza rozdá sponzorom.

Zvyšok síce veľkoryso poskytne do priameho predaja, no záujemcovia si budú musieť siahnuť poriadne hlboko do vrecka. Jedna vstupenka totiž stojí až tisíc korún! A zaplatiť toľko za dve hodinky sedenia pri tanečnom parkete, kde sa budú predvádzať známe tváre šoubiznisu, si skutočne môžu dovoliť len príslušníci vyšších vrstiev.

Markíza akoby pozabudla, že ich vernými divákmi nie sú len milionári. V snahe urobiť z tanečnej šou Let´s Dance veľkolepý a exkluzívny projekt, nastavili cenu jedného lístka na priamy prenos, ktorý sa bude konať každú nedeľu v tanečnej sále bratislavského Parku kultúry a oddychu (PKO), na tisíc korún. A to znamená, že väčšina „obyčajných“ divákov nebude mať šancu uvidieť naživo obľúbené tváre z televíznej obrazovky, ladne sa pohybujúce po tanečnom parkete.

„Sme si vedomí, že cena lístka je tisíc korún. No ide o prestížny program a cena zodpovedá tomu, čo chceme prítomným hosťom ponúknuť,“ zdôvodnila vysokú sumu hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Okrem stovky platiacich divákov bude v tanečnej sále pripravených ďalších 180 miest pre pozvaných hostí, medzi ktorými budú rodinní príslušníci, reklamní partneri či pracovníci televízie. Tí si budú šou z bezprostrednej blízkosti vychutnávať zadarmo. Zdá sa, že markizácka Let´s Dance sa stane len zábavkou pre horných desaťtisíc, ktorým jedna- dve fialové bankovky v peňaženke chýbať nebudú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu