Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Tanečná horúčka: Najväčšou ulievačkou je Brožová

K. Brožová si najviac vychutná latinskoamerické rytmy. Tie majú podľa nej „šmrnc, vyžarujú sexualitu a živočíšnosť“.
K. Brožová si najviac vychutná latinskoamerické rytmy. Tie majú podľa nej „šmrnc, vyžarujú sexualitu a živočíšnosť“.

BRATISLAVA/PRAHA - Kto by to bol povedal. Z nácvikov na pripravovanú markizácku šou Tanečná horúčka sa najviac ulieva pôvabná česká herečka Kateřina Brožová (38)! Hoci mala absolvovať 48 tréningov, až dve tretiny z nich odignorovala! Ako chce vyrovnať sklz, ktorý má oproti svojim kolegom?

„Nemám pocit, že by som bola v nácviku pozadu. Navyše ma môj tanečný partner (Matej Chren, pozn. red.) ubezpečil, že sme popredu,“ zdôrazňuje herečka, ktorá trénuje aj v Prahe. Svoje absencie na hodinách tanca v Bratislave odôvodňuje pracovnou zaneprázdnenosťou: „Mám veľa povinností aj v divadle, takže nácviky do Tanečnej horúčky musím vtesnať do svojich časových možností. Rozhodne však prípravu na šou nepodceňujem. Je to veľmi náročná súťaž,“ priznáva priateľka slovenského milionára Borisa Kollára. Avšak čísla hovoria jasnou rečou - zo 48 povinných tréningov má za sebou len 13! V nízkom počte absolvovaných hodín dýcha plavovláske na krk herec Maroš Kramár, ktorý sa do „tanečnej“ dostavil iba 18-krát.

Medzi ulievačov patrí aj spevák Tomáš Bezdeda. Ten na hodiny tanca prišiel dvadsaťosem ráz. Partner Adely Banášovej nechce známu moderátorku, ktorá bude reláciu uvádzať, zahanbiť a tak si tanečné zručnosti vylepšuje súkromnými hodinami tanca - s Adelou doma, s mamou v Žiline, ba dokonca aj v baroch... Neobáva sa Markíza, že lenivé hviezdy potopia jej veľkolepý projekt? „Nepochybujeme o tom, že do začiatku tanečnej súťaže všetci povinné hodiny zvládnu. Rátali sme s tým, že k určitému sklzu môže dôjsť, veď účastníci šou sú známe hviezdy, ktoré sú pracovne vyťažené,“ konštatuje hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Ako si s tanečnými krokmi nakoniec poradia, to sa uvidí už 8. októbra, keď šou štartuje.

Koľko tréningov absolvovali: 

1. H. Vondráčková 44
2. J. Golonka 35
3. J. Bača 33
4. Z. Fialová 32
5. M. Boučková 29
6. T. Bezdeda
28
7. F. Mikloško
28
8. J. Novotný
25
9. M. Kramár 18
10. K. Brožová 13
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu