Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Heringhová zdrhla do zahraničia: Radovánky bez Kollára!

Andrea si dovolenku bez Borisa užila. Zobraziť galériu (5)
Andrea si dovolenku bez Borisa užila.

TURECKO – Užívala si bez neho! Vyzerá to tak, že podvedená Andrea Heringhová (30) si začína pomaly zvykať na život bez partnera Borisa Kollára (45). Dôkazom môže byť aj jej pobyt zahraničí, kde strávila uplynulých pár dní. Dovolenku bez podnikateľa si veľmi pochvaľovala.

Andrea Heringhová to v poslednej dobe nemala vôbec ľahké. Koncom marca sa na verejnosti prevalila nevera jej partnera Borisa Kollára a tiež tehotenstvo podnikateľovej milenky Barbory Richterovej. Rodičia malej dcérky Sary Zoe riešili partnerskú krízu každý po svojom. Kým Boris si v spoločnosti bývalej plavkyne lietal po svete, Andrea sa utiahla do súkromia a takmer vôbec nevychádzala z domu.

Najnovšie sa však zdá, že brunetka konečne prišla na lepšie myšlienky. Pomohol jej aj pobyt za hranicami našej krajiny. Zistili sme, že Andrea si dopriala krátku dovolenku v jednej z tureckých destinácií. „Som tu spoločne s mojimi deťmi a s maminou. Vo štvrtok cestujeme domov,“ povedala nám včera, keď sme ju oslovili.

Ako v súvislosti s pobytom Heringhová tvrdí, chvíle strávené v spoločnosti tých najbližších jej výrazne prospievajú. Aj cez telefón bolo cítiť, že je oddýchnutá a spokojná. Náš pocit napokon potvrdila aj ona sama. Pri otázke, ako sa im dovolenkovalo, veselo zareagovala: „Super. Relaxovali sme a mali sme sa veľmi dobre.“ Snáď jej dobrá nálada vydrží aj po návrate na Slovensko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu