Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Speváčka Kylie Minogue: Možno nebude mať nikdy deti!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (7)
Kylie Minogue

SYDNEY - Austrálska popová speváčka Kylie Minogue (42) budúci mesiac začne nové turné po svojej domovine, má stáleho priateľa a okolo seba oddanú rodinu. Mohlo by sa zdať, že je jej život urovnaný a vo všetkom nalinkovaný.

Ale jedna otázka, na ktorú nedokáže odpovedať, predsa len speváčke zostáva. Nevie, či niekedy bude mať vlastné deti, napísal denník Sunday Herald Sun. "Neviem, či niekedy budem mať vlastné deti - kto vie?" povedala novinárom. "Je to naozaj ťažké, pretože nie je isté, či to pre mňa bude možné," dodala. Teoreticky by mala byť rakovina, ktorú prekonala pred piatimi rokmi, už preč, ale jej dôsledky stále nie sú jasné. A tak sa zatial speváčka venuje tomu, aby bola oddanou tetu.

"Máme v rodine toľko detí, že mám čo robiť, aby som si nemýlila ich mená," vyhlásila Minogue. Medzi jej obľúbencov však patrí syn sestry Danii Ethan, ktorý má síce len deväť mesiacov, ale už má Kylie omotanú okolo prsta. "Nádherne vonia. Je to úplný zázrak," povedala o ňom Kylie.

Zverila sa tiež s tým, že je šťastne zamilovaná do svojho priateľa, španielskeho modela Andrésa Velencosa (33), ktorý jej dáva viac než len lásku a city. "Môj priateľ má skvelú pamäť na dáta a má matematický mozog. Ja som hrozný zmätkár," dodala speváčka, ktorá tento rok v marci vystúpila v pražskej O2 aréne v rámci turné Aphrodite: Les Folies Tour 2011.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu