Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nesmelá hviezda Kylie Minougue: Nikdy som neverila, že to zvládnem!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Austrálska speváčka Kylie Minogue si na začiatku svojej hudobnej kariéry myslela, že jej sláva dlho nevydrží. Očakávala, že ľudia na ňu po jej hite Locomotion z roku 1987 zabudnú.

"Nikdy som si nemyslela, že budem mať 25 rokov trvajúcu spevácku kariéru," povedala 43-ročná Minogue pre BBC Radio 2. "Keď som začala spievať, venovala som sa herectvu a myslela som si, že spievanie bude len jednou z mojich ďalších aktivít," vysvetlila. "Kto vie, čo ma čaká počas ďalších 25 rokov?" dodala. Podľa jej slov sa bude v šoubiznise pohybovať až dovtedy, kým ľudí neprestane zaujímať.

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete a na svojom konte má zatiaľ jedenásť štúdiových albumov. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, jej zatiaľ poslednou štúdiovkou je Aphrodite (2010). K jej najúspešnejším hitom okrem Locomotion patria skladby I Should Be So Lucky, Wouldn't Change a Thing, Spinning Around alebo Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa do sveta hudby vrátila a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Ako herečka sa objavila napríklad v seriáli Susedia (1985), v romantickej dráme Delikventi (1989), či vo filmovom muzikáli Moulin Rouge (2001). Informácie zverejnila webová stránka www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu