Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kylie spomienky na rakovinu nezvládla: Utiekla zo štúdia!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue

SYDNEY – Na rakovinu sa nezabúda! Kylie Minogue (42) je síce podľa všetkého z rakoviny úspešne vyliečená, spomienky na najťažšie obdobie svojho života ju však ešte vždy bolia. Interview o chorobe v televíznej šou nezvládla – a v priamom prenose so slzami na krajíčku odišla spred kamery!

Bolo to naozaj ťažké! Kylie Minogue sa azda po prvý krát rozhovorila o svojej chorobe naozaj do detailov v austrálskom televíznom programe Sunday Night. A hoci moderátor, tamojšia hudobná legenda Molly Meldrum, je zároveň aj dobrým priateľom Kylie, rozhovor s ním jednoducho nezvládla.

Mnohým ľuďom sa mohlo zdať, že s chorobou udatne bojuje. V skutočnosti však toto obdobie prežívala veľmi ťažko. „Možno som navonok vyzerala ako hrdinka. Nemyslím, že verejnosť videla (realitu)...odohrávalo sa to v mojom vnútri,“ priznala speváčka. V tejto ťažkej situácii Kylie pomohli jej najbližší: „Moja rodina ma preniesla cez niekoľko naozaj truchlivých temných momentov.“

Najviac Kylie dojala spomienka na rodičov chorého dieťaťa, ktoré bola navštíviť. Snažila sa ich povzbudiť, nakoniec to však dopadlo trochu inak. „Prichytili ma v nestráženom okamihu, urobili na mňa oči a povedali ´Ako sa máte? Dúfame, že sa z toho dostanete a bolo to také...´“ Kylie nedokázala ďalej prehovoriť, ospravedlnila sa moderátorovi a odbehla na toaletu. Už po chvíľke sa síce vrátila, aj naďalej však bolo jasné, že je veľmi rozrušená.

Pred pár týždňami začala Kylie koncertovať v rámci svojho Aphrodite: Les Folies Tour, ktoré je oslavou života. Momentálne prebieha európska časť turné, počas ktorej sa speváčka predstavila aj v Prahe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu