Streda5. jún 2024, meniny má Laura, zajtra Norbert

Naštvaná Kmotríková: Vynovená, ale nespokojná!

Adriana Kmotríková pred zmenou a po nej. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková pred zmenou a po nej.

BRATISLAVA – Nespokojná! Jojkárskej moderátorke Adriane Kmotríkovej (40) sa v priebehu dvanástich mesiacov podarilo zhodiť deväť kíl. Kvôli úbytku váhy musela obmeniť svoj šatník. To však nie je jediná zmena, ktorou v poslednej dobe prešla. Najnovšie sa rozhodla pre nový účes. Výsledok však plavovlásku veľmi nepotešil!

Moderátorke jojkárskeho spravodajstva Adriane Kmotríkovej sa úspešne darí udržať si vylepšenú figúru. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď sme ju stretli na istom športovom podujatí. Tam sme si všimli, že sa najnovšie zverila do rúk odborníkov. Svoje dlhé vlasy si nechala podstrihnúť.

„Mám to skrátené asi tak o 10 cm,“ povedala nám moderátorka. K zmene účesu ju dohnali zničené a rozštiepené končeky. „Moje vlasy sú teraz síce zdravé, ale sú aj veľmi krátke,“ posťažovala sa plavovláska, ktorá si na zmenu stále nevie zvyknúť. Od malička mala totiž dlhú blonďavú hrivu. Ako nám tiež prezradila, nikdy by sa nedala nahovoriť na krátky zostrih a tmavú farbu.

Od Adriany sme tiež zistili, že okolie jej nový účes pochvaľuje. „Všetkým sa to páči, dostávam samé pozitívne ohlasy. Ale ja sama nie som príliš spokojná,“ uzavrela. Nuž, moderátorke tak nezostáva nič iné, iba si zvyknúť a počkať, kým jej vlasy opäť dorastú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu