Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Moravcovej trapasy: Dva prešľapy za jeden večer!

Moravcovej sa počas večera podarili menšie trapasy. Zobraziť galériu (12)
Moravcovej sa počas večera podarili menšie trapasy.

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! Vždy upravená športovkyňa Martina Moravcová (35) si pred pár dňami nedala ujsť spoločenskú akciu usporiadanú istým dámskym klubom. Podujatie sa konalo v luxusnom bratislavskom hoteli, kde pútala úspešná plavkyňa pozornosť sériou menších trapasov.

Martina Moravcová zavítala pred pár dňami po dlhšom čase na Slovensko. Ako sama priznáva, zdržuje sa tu veľmi málo. No rada sa do rodných Piešťan vracia. Tentoraz však zavítala aj do Bratislavy. Prijala pozvanie na podujatie venované úspešným ženám. Dokonca bola pri tejto príležitosti ocenená diamantom za výbornú reprezentáciu našej krajiny vo svete.

No čo čert nechcel, práve počas tohto večera jej prezentácia vlastnej osoby príliš nevyšla. Moravcová sa totiž postarala o zopár trapasov. Napríklad, že si pod čierne čipkované šaty obliekla nohavičky bielej farby, čo pôsobilo trochu neesteticky. Gaťky jej dokonca pri pohľade zozadu deformovali postavu.

Naša najúspešnejšia plavkyňa sa však neblysla ani počas rautu. Martina sa neustále napchávala. Natlačila do seba približne tri plné taniere jedla. Dokonca sa nejaký čas pohybovala po sále s bradou zašpinenou od skonzumovaného pokrmu. Nenašiel sa nik, kto by ju na to upozornil. Hoci športovkyni evidentne chutilo, pôsobilo to, akoby týždeň nejedla. Zdá sa, že v Amerike tak dobre nevaria. Keďže Martina špekuluje o tom, že by sa zúčastnila šiestej olympiády, mala by si dávať väčší pozor na svoju figúru a jedálniček.

Kde by rada trávi víkendy Martina Moravcová?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu