Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Nevesta v sexi podväzkoch: Kto by jej nepovedal áno?!

Lily Aldridge Zobraziť galériu (10)
Lily Aldridge

LOS ANGELES – Nie je žiadne neviniatko! Modelka Lily Aldridge (25) sa veru má čím pochváliť. Svoje krivky neváhala predviesť v najnovších modeloch bielej spodnej bielizne. Priehľadné nohavičky, čipkované korzety či zvodné podväzky jej sedia ako uliate!

Nuda s ňou nebude! Hoci je biela farbou nevinnosti, hriešny pohľad v Liliných očiach nám prezrádza, že jej myšlienky majú veru od počestnosti poriadne ďaleko. Naopak, v najnovších modeloch známej značky spodnej bielizne Victoria´s Secret vyzerá ako prvotriedna zvodkyňa!

Je po mame! Lily zjavne patrí medzi ženy, ktoré potvrdzujú genetické zákony. Vo svojej rodine nie je totiž ani náhodou jedinou krásavicou. Jej mama bola v mladosti Playmate a sestry sú, rovnako ako ona, uznávanými modelkami. Niet sa čo čudovať, že jej otec, britský umelec Alan Aldridge je na svoj sexi kŕdlik primerane pyšný!

Pózovanie v spodnej bielizni nebolo pre brunetku nijakou novinkou. Má ich za sebou už niekoľko a dobre si pamätá aj na svoju prvú prehliadku v sexi bielizni na móle. „Nehovorila som o tom nikomu, ani rodičom, len svojmu priateľovi. Bolo to pre mňa neuveriteľné. Bála som sa, že sa ešte niečo prihodí a čo potom, ako by to vyzeralo pred ľuďmi, ktorým som o tom hovorila?“ zaspomínala si na jeden zo svojich najobľúbenejších okamihov. „Mame som zavolala až keď som bola už pripravená v spodnej bielizni... Okamžite písala všetkým známym na Facebooku, aby pozerali šou, pretože v nej bude jej dcéra.“ Nakoniec všetko dobre dopadlo a kráska spolupracuje s firmou už niekoľko rokov!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu