Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Raper Snoop Dogg: Doma má problémového tínedžera!

Snoop Dogg Zobraziť galériu (6)
Snoop Dogg

LOS ANGELES - Americký rapper Snoop Dogg sa stará o problémového tínedžera a dáva mu lekcie o živote priamo v jeho losangelskom sídle.

Hudobník trávi množstvo svojho času pomocou problémovým tínedžerom tým, že sa snaží sústrediť ich energiu na šport a trénuje ich prostredníctvom svojich mládežníckych futbalových programov. Avšak ako najnovšie prezradil, jeho zanietenosť ide za hranice futbalového ihriska a jedného zo spomínaných mladíkov vychováva priamo vo svojom dome.

"Mnoho detí, s ktorými pracujem, si beriem pod svoje krídla. Jeden z nich, ktorý bol rizikovým dieťaťom, s nami teraz žije. Stáva sa čoraz výkonnejším. Namiesto toho, aby sme z neho robili veľkého atléta, robíme z neho veľkú osobnosť," vysvetlil pre magazín Vibe Snoop Dogg. Samotný rapper je hrdý na to, že môže problémovým tínedžerom pomáhať po tom, ako sám prekonal svoju smutnú minulosť a stal sa úspešným rapperom a hudobným producentom. "Mojím najväčším úspechom je schopnosť zostať samým sebou. Prinieslo mi to skvelé dohody o filmoch, o nahrávkach... Po celom svete sa na mňa pozerajú ako na dobrého chlapíka. Nie ako na darebáka alebo drogového dílera či člena pouličného gangu akým som sem prišiel," dodal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu