Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins má nového frajera

Zaľúbenci svoj vzťah najskôr tajili, teraz však obaja vyšli s pravdou von. Zobraziť galériu (2)
Zaľúbenci svoj vzťah najskôr tajili, teraz však obaja vyšli s pravdou von.

PRAHA - Pražský byt Dary Rolins (33) sa v týchto dňoch premenil na skutočné hniezdočko lásky! Známa speváčka si v ňom už takmer dva mesiace hrkúta so svojím novým milencom - lídrom kapely Wohnout Matějom Homolom (32)!

Po ťažkom rozchode s hokejistom Jaroslavom Bednářom (28) sa jej zablýskalo na lepšie milenecké časy! „Trávime spolu toľko času, že už to asi nemá zmysel zatĺkať. Nikdy by mi nenapadlo, že sa dám dokopy s takým chlapíkom, ale je to krásne!“ žiari šťastím Dara, ktorá sa tak azda už definitívne dostala z trpkého rozchodu s hokejistom Jaroslavom Bednářom. Miesto po jej boku zaujal po tvrdom športovcovi tvrdý rocker Matěj Homola, ktorý sa však typovo veľmi ponáša práve na Bednářa. Ich zoznámenie bolo viac než kuriózne. „Matěj v nejakom rozhovore skritizoval moju pieseň pre VyVolených. Potom si na mňa zohnal kontakt, aby mi vysvetlil, že to nemám brať osobne,“ usmieva sa plavovláska. Jej nový milenec Matěj priznáva, že Daru nepriamo prebral po dobrom priateľovi.

"Chodila s mojím veľmi dobrým kamarátom Petrom Vlasákom. Iskra preskočila už na začiatku septembra, keď sme spolu chodili so psami von," vraví spokojný hudobník. Obaja zaľúbenci svorne tvrdia, že ich spojil podobný pohľad na svet a humor. "Nikdy sa nenudíme, zabávame sa a priťahuje ma aj fyzicky. Čo je však podstatné, s Darou sa dá veľmi zmysluplne plánovať aj budúcnosť," uzavrel záhadne Homola. Paradoxne však práve na plánovaní spoločnej budúcnosti skrachoval jej vzťah s Bednářom. Že by Dara za tie dva mesiace prehodnotila svoj život?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu