Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Andrea Verešová sa znova vyzliekla

Krásna Andrea pózuje medzi kusmi nábytku. Zobraziť galériu (15)
Krásna Andrea pózuje medzi kusmi nábytku.

PRAHA - Slovenská modelka Andrea Verešová (26) sa teda vie o seba postarať. V týchto dňoch odhalila svoje ladné krivky a nafotila kalendár pre jednu českú nábytkársku firmu. Tá jej však za umelecké akty nedala ani korunu.

Krásna modelka, ktorá sa len nedávno popýšila svojím novým bohatým milencom, právnikom Danielom Volopichom (42), ukázala, že na peniaze svojho priateľa odkázaná nie je. Že v podstate na peniaze nie je odkázaná vôbec. Za jemné umelecké akty, ktoré nafotila pre českú nábytkársku firmu, totiž nedostane ani korunu. Mzdu jej vyplatia v naturáliách. „Revanšujú sa mi ich nábytkom, výrobkami a spotrebičmi,“ prezradila kráska. „Práve si zariaďujem byt, tak som takúto spoluprácu s radosťou uvítala,“ vysvetlila čudný „zárobok“ Andrea.

Rovnako nadšená však musí byť aj firma, ktorej výrobky slovenská modelka propaguje prostredníctvom svojho sexi tela a cez objektív známeho fotografa Roberta Vana. Krásna Andrea pózujúca medzi nábytkom určite pôjde na odbyt. „Som na fotkách odhalená, ale nie je na nich nič vidieť. Sú v rámci medzí, veľmi estetické, a hlavne je z nich cítiť tajomno,“ vyjadrila spokojnosť Verešová a dodala, že tento kalendár si možno zaobstarať už v novembri tohto roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu